svētdiena, 2011. gada 28. augusts

Iniciatīva dibināt ZRP Izglītības un kultūras darba grupu


ZATLERA REFORMU PARTIJAS
IZGLĪTĪBAS UN KULTŪRAS DARBA GRUPAS SANĀKSME
SĒDE NOTIEK: Sporta ielā Nr. 2a, LV – 1013
SĒDĒ PĀRSTĀVĒTI: 2 Zatlera Reformas partijas biedri (I. Tīkmere un E. Kramiņš), 7 partijas atbalstītāji: S. Lodiņa, E. Millere, A. Stepiņa, V. Voitāne, V. Borisa, M. Dzērve un D. Blūma (skat iesniegumus pielikumā).
SĒDE SĀKAS: plkst. 12:00
SĒDE BEIDZĀS: plkst. 13:30
SĒDI VADA: Inguna Tīkmere
NOLEMJ:
1. Saskaņā ar Zatlera Reformas partijas manifestu uzsākt darbu pie izglītības un kultūras partijas programmas sadaļas izstrādes un saskaņā ar Zatlera Reformas partijas statūtu 6. punktu lūgt tās valdi:
• ieteikt izveidot Izglītības un kultūras darba grupu,
• ieteikt par Izglītības un kultūras darba grupas vadītāju I. Tīkmeri,
• noteikt Izglītības un kultūras darba grupas mērķi un uzdevumus;
2. aicināt arī citus Latvijas pedagogus un kultūras darbiniekus kļūt par Zatlera Reformas partijas atbalstītājiem un līdzdarboties Izglītības un kultūras darba grupā;
3. idejas partijas īsās programmas izstrādei iesūtīt elektroniski 10 dienu laikā (līdz 7. augustam) e-pastā zrp.ikdg@inbox.lv.
4. Nākošo Izglītības un kultūras darba grupas sanāksmi sasaukt 2011. gada 10. augustā plkst. 12:00, lai apspriestu un pieņemtu programmas īso versiju.
„Par”- 9 balsis, „Pret”- 0 balsis, „Atturējās”- 0 balsis. Lēmums pieņemts vienbalsīgi- „Par”.

1 komentārs:

  1. Apsveicam ZRP IKDG iniciatorus, tagad jau kā IKDG locekļus ar grupas nodibināšanu un ar BLOGA izveidošanu, kur varam pulcēties pie Virtuālā Apaļā Galda uz diskusijām ar mērķi straujā tempā izveidot partijas programmas Izglītības un Kultūras sadaļu. Tuvākajās dienās paralēli šim BLOGAM tiks izveidots tiešsaistes dokuments kā partijas programmas sastāvdaļa, kurā tiks konsolidētas IKDG idejas. Atrotam rokas un ķeramies pie darba!

    AtbildētDzēst

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.